Търсене в този блог

24 септември 2018 г.

Неолиберализмът на на Ричард Куденхов-КалергиРичард Куденхов-Калерги (Richard Coudenhove-Kalergi), е австрийски политик, граф до 1919 г. От 1923 до 1972 г. е председател на политическото движение Паневропейски съюз.


През 1922 г. той основава „Паневропейско“ движение във Виена, което има за цел да се създаде нов световен ред въз основа на федерация от държави водени от САЩ. Неговите идеи са вдъхновили ЕС и европейския „интеграционен проект,” което можем да открием в неговата книга „Практически идеализъм” (Practical Idealism).

Европейската интеграция ще бъде първата стъпка в създаването на световното правителство. Сред първите поддръжници са чешките политици Томаш Масарик, Едвард Бенеш и банкерът Макс Варбург, които са инвестирали първите 60 000 марки, австрийският канцлер Игнац Сейпел и следващият президент на Австрия, Карл Ренър, който поема отговорността да проведе „Паневропейския“ план. По-късно се присъединяват френски политици, като Леон Блум, Бриан, Алчиде де Гаспери и др.

С възхода на фашизма в Европа, проектът е бил задържан, но след края на Втората световна война, благодарение на подкрепата на Уинстън Чърчил, еврейската масонска ложа Бней Брит и големите вестници като „New York Times“, планът е бил приет от правителството на Съединените щати. По-късно ЦРУ предприема действия за завършването на проекта.

Калерги обявява необходимостта от премахване на правото на народите на самоопределение и очертава разпадането на националните държави чрез използването на етнически сепаратистки движения и унищожаването на самите народи чрез масовата миграция. За да може Европа лесно да бъде контролирана от бъдещия елит, Калерги предлага създаването на хомогенна смесена порода и кой трябва да бъде новият елит? Е отговора е лесен - евреите са „духовната аристокрация на Европа” новите лидери на Европа, които чрез Благодатта на Духа ще „дадат на Европа нова аристократична раса.”

Макар че нито един учебник не споменава Калерги, неговите идеи са ръководните принципи на Европейския съюз. Вярата, че народите на Европа трябва да бъдат смесени с африканци и азиатци, да унищожи нашата идентичност, да разруши традиционните начини на живот и да създаде единна смесена раса, е причина за политиките на Общността, които насърчават интересите на малцинствата.

Народите на Европа трябва да се преплитат с не-европеидните (не-белите) раси, да създават мултираскално население, което да няма ясно чувство за традиция или идентичност и следователно лесно да се контролира от управляващия елит.

В ход е най-големия геноцид в историята - ликвидацията на европейските народи, унищожаването на християнската цивилизация и подмяната й с атеизъм и консервативен ислям.

Европейската наградата „Куденхов-Калерги“ се присъжда на всеки две години на европейците, които се открояват с популяризирането на този престъпен план. Сред наградените с такава награда са канцлерите Хелмут Кол и Ангела Меркел, Симеон Сакскобургота и Херман Ван Ромпой.

В исторически план Европа и ислямът са били в конфликт с прекъсвания от VIII в., когато мюсюлманските армии завладяват Испания и след това нахлуват във Франция през Пиринеите, преди да дебаркират в Италия и да достигнат Рим. Последвалото мюсюлманско управление – от Барселона до Сицилия. По подобен начин османските завоевания в другия край на Европа оставят травмиращи спомени в Гърция, България, Сърбия, Румъния Черна Гора, Хърватия и Унгария. Сега това наследство на дисхармония се завръща на преден план. Може да ни се иска тези времена да са забравени в ислямския свят, но за някои мюсюлмани (Турция, Саудитска Арабия, Албания, Алжир, Тунис, Мароко, Египет и Либия) това е ярък и насочващ спомен, те смятат, че Европа им принаделжи.

За разлика от предишните мюсюлмански прониквания в Европа, които идват след военни завоевания, сегашното е породено от масова миграция, прикрита и провокирана от новите европейски либерални ценности. С прилагане на еврейско-американската глобализация Европа се самоубива с извратената и крайна политкоректност и "криворазбрана толерантност". Християнските църкви са изолирани оплюти и смазани. Целия континент е вкаран в демографска криза с изключение на мюсюлманските анклави, а нормалното семейство и естествената сексуалност са почти извън закона в Европа.

Втълпява се на младежите, че хетеросексуалните са задръстени и срамни за подражание. В същото време педофилите искат и узаконяване на детската порнография, не подминаха и секса с животни. Целта на всички подобни действия е да не се раждат нормални деца - закърмени със традиционните семейни и християнските ценности, а да се предизвикат и поддържат демографските кризи за да има оправдание да се внасят араби, азиатци и африканци за по-лесно изпълнение на еврейско-американския глобализационен план.

Планът Калерги елиминира определянето на държавността, като за целта се използват етнически движения и масова миграция. За да може Европа да бъде контролирана от този елит, той иска да превърне хората в една хомогенна смесена порода от африканци, европейци и азиатци, но управлявани от еврейски елити.

В книгата си "Практически идеализъм" Калерги обяснява, че гражданите на бъдещето "Съединени щати на Европа" няма да бъдат народите на Стария континент, а нова смесена порода, продуктите на задълбочена и широко разпространена миксация. Това цели и днешния европейски елит - налагане на наднационален диктат. Същия този елит, прикрит зад брюкселската бюрокрация, която не може да бъде независима от големите корпорации, мейнстрийм медиите, военните конгломерати, тайни и явни лоджи и банкови кланове, променя Европа, въпреки желанието на европейските граждани.

Простичко е, една територия най-сполучливо се превзема не с война, а с население. Европа се обезлюдява, за сметка на мюсюлмани - африканци и азиатци. Мигрантите се размножават много по-бързо и променят отвътре не само генофонда, но и традициите, ценностите и морала на европейците. Реформата я знаят всички политици, но никой не иска да я приложи, защото сме подчинени на чужди интереси, налагат ни се чужди, анти-християнски ценности.

Бих искал да можеше да се каже, че планът на Калерги за промяната и подчинението на Европа, управлявана от евреи, е само нещо като параноидна, антисемитска, конспиративна теория, но за съжаление изглежда, че е реалност, на която този документ може само да служи за доказателство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар