Търсене в този блог

4 април 2017 г.

Антибългарският хелзинкски комитет АНТИ - БХК


АНТИ БХК са престъпна организация, която под мотото „да бъдем толерантни”, е прекрасен инструмент при унищожението и геноцида на една нация.

Много българи не занаят, че АНТИ БХК е Неправителствена организация (НПО) и че нейните решения и мнения нямат задължителен, дори препоръчителен характер за решенията на българските власти. Но защо АНТИ-БЪЛГАРСКИ?

Защото, аз вярвам, че ако проследим финансирането, ще открием и собствениците на т.нар. НПО с "идеална цел". Ако финансирането идва от чужди държави или НПО, които ползват държавни субсидии, това означава, че въпросната Неправителствена организация в България покарва чужда политика, прикрита под маската на НПО. 

На всеки е ясно, че никой не дава пари на вятъра, защо чуждите НПО да го правят, от любов към България, солидарност, добронамереност .... това са хора бизнесмени, обвързани със собствените си проблеми и правителства, които са богати, защото нищо не дават даром. Т.е. проследим ли парите, ще открием и собствениците и мотивите за антибългарските дейности на АНТИ БХК. Това никак не е трудно, защото АНТИ БХК не крият донорите си.

Аз лично съм впечатлен от наличието на: 

 • Институт "Отворено общество" - Джордж Сорос
 • Фондация "Оук", Швейцария - НПО за бежанците
 • Фондация "Лион Ливай" - Американско-еврейска фондация
 • Американската агенция за международно развитие - американската USAID
 • Ромски образователен фонд - без коментар, всички знаем колко са образовани циганите 
 • Фонд "Джърман маршал"- наследник на плана “Маршал”, реализиращ американската политика в 'развиващите се демокрации'. 

Е, обяснимо ли е защо най-многобройните, най-популярните, най-активните НПО, които не се занимават с благотворителна дейност, а изключително с обществена и политическа дейност, претендират, че представляват цялото българско общество - може би защото имат финансови и логистични възможности за най-многобройни и чести медийни изяви...?! Аз си го обяснявам с ясна и конкретна цел - провеждане на чужда политика в България, прикрита като функция на българското гражданско общество.

Но защо все търся намеса на чуждо правителство?
Отговора е прост - проследяваме парите и откриваме мотивите и поръчителите.

БХК са получавали сериозни по размер дарения от Американската агенция за международно развитие (USAID) – широко известно на света формирование на американското разузнаване, имащо за цел, под маската на легитимността, да предизвиква културно и политическа дестабилизация в множество държави. Освен това всички американски, а и не само НПО, които действат зад граница имат подкрепата на USAID. В САЩ има скандали през годините, че USAID са поддържали тесни работни отношения с ЦРУ, и служителите на агенцията често са били пращани в чужбина под прикритието на USAID. Службата за обществена безопасност (OPS) е правителствена агенция на САЩ, създадена през 1957 г. от американския президент Дуайт Айзенхауер да се обучават полицейски сили на съюзниците на САЩ. Тя официално е част от USAID, и e близка до Централното разузнавателно управление (ЦРУ). Екипи за обучение на полицаи са били пращани до Южен Виетнам, Иран, Тайван, Бразилия, Уругвай и Гърция.

Различни НПО, финансирани от чужди правителства, подготвят почти всички военни преврати в света, цветни революции и граждански войни, защото имат солидно финансиране и възможности да вилият на общественото мнение. 

САЩ осъзнават, че това може да доведе до проблеми на тяхна територия и решават проблема със специален закон. Приет Закон за регистрация на чуждестранните агенти (FARA - Foreign Agents Registration Act). Според него чуждестранни агенти, представляващи в американската политика чужди правителства, задгранични физически и юридически лица, са длъжни да разкриват дейността и източниците си на финансиране. Целта на закона е да улесни "оценката на правителството и на американския народ за заявленията и действията на такива лица". Под политическа активност се разбира дейността, насочена към промяна на позицията на федералното правителство на САЩ или на "която и да е част от населението" по повод вътрешната или външната политика на САЩ или по отношение на чуждо правителство или политическа партия. С този закон всяко НПО може да бъде премахнато 'демократично и законно' в много кратки срокове. 

В България е немислимо приемането на подобен закон, защото ще бъде - 'недемократично'. Достатъчно е да се види кои медии, хора и организации от години се захранват с тези чужди пари. От списъка ще стане ясно и кои са влезли в ролята на инструменти за осъществяване на това влияние и въздействие, които не само не носят никаква обществена полза. Разбира се има и грандове - изключения, без политическа насоченост, но за мен те са по-скоро прикритие на основното предназначение на тези т.нар. частни НПО в България. Разликата между наистина-частни и формални-НПО е голяма. Едните са като организацията на Димитър Бербатов, а другите са като тези на Джордж Сорос и АНТИ - БХК.

Ние имаме къса памет, затова ще припомня, че цялa Бългapия cĸoчи нa бyнт cpeщy БXK, ĸoгaтo paзбpa, чe през 2015, зa „Чoвeĸ нa гoдинaтa” e нoминиpaн Джoĸ Πoлфpиймaн – чoвeĸът, ĸoйтo yби в цeнтъpa нa Coфия млaдия Aндpeй Moнoв – и зapaди ĸoeтo e ocъдeн нa 20 гoдини зaтвop! Πoлфpиймaн пpeз цялoтo вpeмe paбoтeшe и cpeщy Бългapия – тoй твъpдeшe, чe ниe cмe aбopигeни и e ocъдeн нeвинeн, a вcъщнocт e xлaднoĸpъвeн yбиeц. Красимир Кънев квалифицира убиеца Джок Полфрийман, нападнал в гръб и заклал жестоко 20-годишния българин Андрей Монов в нощта срещу 28 декември 2007 г., като… „смел и вдъхновяващ лидер”, пред австралийския ежедневник The Sydney Morning Herald.

През 2004 г. АНТИ - БХК защитава джихадиста Ахмед Муса Ахмед в Страсбург, чието мото е: „Поклон пред тези, които режат глави“. Ако някой си спомня събитията в Пазарджик и ислямо-салфитското шествие там, нека му известя, че организатор на тези „учения”, по-късно и подсъдим, бе Муафак Ал-Асаад, а той е братовчед на….Риад Ал-Асаад – символът и лидерът на свободната армия, т.е. на бунтовниците Сирия, финансирани от Саудитска Арабия, Катар, Мюсюлманските братя, Ал-Каида и за съжаление от американски и европейски НПО като АНТИ - БХК, затова ги защитават.

АНТИ - БХК са големи защитници и на братя Юзеирови, които издигаха паметници на турски освободители в България. След неуспешния опит да основат партия „Отоман“ в Шумен, братята Али и Юзеир Юзеирови получиха обвинения от прокуратурата за проповядване на омраза на религиозна основа.

АНТИ - БХК също така водят дела в защита на сепаратистите от ОМО Илинден. Съдят България за нарушаване правата на експулсирани лица. Подават жалба пред ВАС срещу Столична община, заради забраната за каруци по пътищата на София и т.н.

АНТИ - БХК заедно със знайни и незнайни еврейски активисти и политици в България обвиниха страната ни в депортирането на 11 838 евреи от Вардарска Македония, Беломорска Тракия и Пирот към германските концлагери в Полша. По този начин публично чрез много организации, писатели и др. започнаха да прокарват някакви предразсъдъци и вина в българите, както го правят и в други държави различни про-еврейски организации.

АНТИ - БХК не е защитил правата на нито един етнически българин (с изключение на хора, които действат по поръчка на свързани организации), но за сметка на това, редовно съдят България за дискриминация, нарушени права на малцинствата и индивиди с джендър идентичности. Особено са загрижени и за правата на педофилите, циганите, нелегалните емигранти, престъпниците и хомосексуалните.

С криворазбраната си представа за „толерантност” към безобразията на циганското племе и всякаква друга криминална сган АНТИ - БХК очевидно няма да престане да посяга на българските интереси.


утон за социални мрежи

2 коментара:

 1. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1681446335205841&id=665770873440064

  ОтговорИзтриване

 2. Институт „Отворено общество“, който се установява в България почти веднага след началото на прехода, се намира на върха на пирамидата на НПО, които в голямата си част се раждат благодарение на него.

  https://anonybulgaria.wordpress.com/2014/02/06/%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81/

  ОтговорИзтриване