Търсене в този блог

19 май 2015 г.

Безкръвния преход в България


Етническият ни модел е най-ценният капитал на прехода, убеждава Местан от трибуната на Парламента, всеки път когато има етническо напрежение в Европа.

Мисля, че трябва да си отговорим на няколко въпроса:

- Кой и как реализира държавната 'революция'?
- Защо прехода в България беше толкова плавен, без драматични сътресения до 1997 г.?
- Колко граждани загуби държавата благодарение на липсата на революционна промяна?
- Кога започна прохода от тоталитаризъм (управление на номенклатурата) към демокрация (управление на гражданите) и дали е започнало?

Тодор Живков е свален от власт на 10 ноември 1989 г. На негово място стъпва в длъжност председател (президент) Петър Младенов, заменен по-късно от лицето Жельо Митев Желев. Когато Андрей Карлович Луканов е “избран” за министър- председател на Република България. Скоро след това се появяват частните фирми с държавни капитали - “Мултигруп”, “Трон”, “Евроенерджи”, “Литекс”, Първа частна банка; никнат една след друга фирми за охрана: “Ипон”, “ВИС1”, “Скорпио”, “Секюрити”, “Делта”, “Гардения”; създават се популярните банки, финансовите пирамиди, започват да се изнасят пари, на сигурни места - Швейцария, Кипър, Каймановите острови и други офшорни зони. На улицата цари тотална анархия. Борчески бригади обикалят в градове, села и паланки и насила принуждават собственици на фирми да си плащат за охрана. Контрабандата процъфтява, хазартния бизнес също. Работещите канали на “Кинтекс” и СОМАТ влизат в схемите на новите босове. Но и босовете си имат началници. Дали си кредитен милионер, банкер, фараон, бизнесмен или “борец”, дали си създал мит или легенда за своето богатство, дългата ръка на ДС винаги те държи за ухото и те направлява накъде да вървиш и какви да ги вършиш.

В България властта на БКП и ДС се укрепва още повече след “демократичните” промени. Номенклатурата подготвя и релализра смяната на властта, като изключва възможността за революция, защото това би могло да промени планирания "преход". Задкулисните играчи, кукловодите, са така нареченият Генералски съвет в БСП, който управлява всички партии и самата държава.


Ключово значение за реализираното и консумирането на "прехода има т.нар. Генералското движение в БСП, за което се твърди, че се ръководи от о.з.ген. Любен Гоцев.
Любен Гоцев е роден в София през 1930 г., завършва Института по Международни отношения в Москва, школата на КГБ и работи през целия си живот в ДС. Бил е зам.- вътрешен и зам.- външен министър, министър на външните работи при Луканов, представител на НРБ в ООН. Зам.-началник в I-во Главно управление на ДС.
Генералското движение или бившите ДС висши ръководители са създателите на повечето “силови” групировки, холдинги, банки, крупни финансови институции и мастити бизнесмени.
Близък приятел е с генералите Атанас Семерджиев, Нанка Серкеджиева, Бригадир Аспарухов, полковник Димитър Иванов – шеф на 6-и отдел на Шесто главно управление на ДС. Има бизнес-отношения с другарите Младен Мутафчийски, директор на оръжейната фирма “Тератон”; Асен Мичковски, човекът с куфарчетата, шеф на “Селена холдинг”; Петя Славова и Митко Събев от “Нефтинвест”, а преди това с Цветан Начев, докато банката е Международна ортодоксална банка “Св. Никола”; Денис Ершов, Майкъл Чорни и, и, и! Той е от малцината посветени в унищожаването на досиетата. През 1990 г. най-ценните и важни данни за доносниците, агентите, щатните и нещатни сътрудници на ДС изчезват от архивите на МВР. По негово нареждане е унищожена цялата нормативна база, дала огромната власт на ДС. Тогава министър на вътрешните работи е генерал Атанас Семерджиев, а за архива отговаря генерал Нанка Серкеджиева. Бай Любен Гоцев, както го наричат от уважение “борците”, е създател на “силовите” групировки, които са съставени от борчески бригади. Благодарение на него се появяват ВИС-1, СИК, ТИМ, ДИК, “Аполо и Болкан”, “Ипон-1” и всички останали. На него дължат възхода си Илия Павлов, Васил Божков, Красимир Стойчев, Емил Кюлев, като не трябва да омаловажаваме ролите на Андрей Луканов и Огнян Дойнов, Христо Христов и Кеворк Кеворкян, Ангел Стойчев и Димитър Иванов, Петър Манджуков и Младен Мутафчийски.
През 1993 г. борбата за преразпределение на териториите е в разгара си. Парите на партиите се въртят от новоизлюпените “босове”, президенти на фирми – бизнесмени, банкери и всякакви шмекери, решили да отчупят от баницата. Появяват се и нов вид тарикати, предусетили вкуса на парите, те са старите-нови държавни служители, чиновници и политици. Това са съдиите, прокурорите, митничарите, следователите, полицаите и общинарите. За да постъпиш на такава длъжност се плащат определени суми, които се отчитат в партийните каси. Ако е БСП на власт, пълнят се червените каси. Ако е СДС на власт, пълнят се сините каси. Политическата номенклатура стои като чадър над целия бизнес, бил той легален или нелегален. БКП е разделена на няколко фракции: БСП, СДС, ДПС, БЗНС, които уж са в противоборство и или управляват, или са в опозиция. Дава се възможност и на едните и на другите добре да печелят. А балъците по митингите на площадите – тях винаги ще ги има.

Етническа карта и етнически мир са реализирани, чрез създаването на етническа партия. Тя има за цел да контролира етническите турци и да консумира техния вот. ДПС съществува благодарение на родения в Москва, Андрей Карлович Луканов - агент на руското ГРУ. И не само...

Луканов създава ДПС по поръчка на своите ДС другари, за да има пълен контрол над турците в България, и не само - Западните държави също настояват да има турско представителство във властта, затова ДПС е проектирано (като СДС) да бъде 'демократична' партия подчинена на ДС. ДПС е създадено по времето на управлението на Луканов и признато от Конституционния съд, доминиран от бивши служители на ДС. Ръководството на ДПС също е съставено от бивши служители на ДС.

Партии на етническа основа не съществуват и са забранени в САЩ и ЕС, но тази идея е подкрепена от Запада - защо? Защото никой не иска да има демократична и свободна държава. България е оставена в западната сфера на влияние, но това не означава, че западните ценности са наложени в нашата държава. Всички държави от Германия до САЩ предпочитат да имат пълен контрол, от колкото да сме независима политически и икономически държава. Това е причината България, все още, да има една от най-корумпираните съдебни системи в света. Имаме си етническа партия - явно подкрепена от ЕС и САЩ и от Българската Мафия.

В доклада на Държавния Департамент на САЩ, относно изборите в България през 2007 г. се казва: На тези избори, казва се в доклада, е имало „безпрецедентно купуване на гласове”, за което са дадени около 200 милиона лева. Не е пропуснат „изборния туризъм”, главно “внос” на цели автобуси гласоподаватели от Турция. Според американския доклад тези нарушения се дължат на бизнес кръгове и фигури от организираната престъпност, опитващи се да издигнат свои местни политици, за да имат по-голям достъп до финансите от ЕС. Защо тогава ДПС все още съществува, защо САЩ и ЕС не правят нищо за нейната забрана, а напротив - етническата партия има пълната им подкрепа и един от най-големия защитник на НАТО и ЕС в България.

Обръча от фирми са част от фимрите на ДС, които контролират българската политика и икономика. Те нямат политически цвят и основната им цел е да освояват колкото може повече държавни поръчки, да имат свободен достъп до ЕС фонодове и да конторлират политическата и съдебната система в България, за да може да се чувства над закона. ДС фирмите контролират България - най-големите комунисти станаха най-едрите капиталисти! Това е българската 'привидна демокрация' или по-скоро ПЛУТОКРАЦИЯ (форма на държавно управление, при която решенията на правителството, съда и парламент се базират не на мнението на народа, а се вземат от влиятелен кръг на висшето общество, съставен от богати хора).

Политическите парти в България са създадени от ДС, ДПС не е изключение, същия генезис има и СДС и останалите политически партии. Но СДС не е създадена на етически принцип, на нея се довериха всички ние - анти-комунистите, които искаха да станат граждани-демократи, но не се получи - станахме РОБИ. Това е причината СДС да не съществува - вече няма балъци, които да вярват, че СДС и производните им са демократични партии. Тази загуба на доверие в СДС наложи появата на нови ДС формации, които трябваше да запълнят вакума в дясно, такива са - Кобур-Гота и подобни на него измекяри като АТАКА, ГЕРБ, Барковци, псевдо-Патриоти, ДС-ВМРО и България на гражданите. Е това се случва в дясно, но ДПС остава непокътната, защото е етнически и икономически организация и може само да се разраства - точно като е проектирано. Всички са доволни и ЕС и ДС!

Преди да ме обвините за Атакист нека споделя, че спред мен, един и същи бизнес център управлява и “Атака”, и ДПС. Не е необходимо двете партии да се финансират взаимно, на тях просто им плащат от едно и също място. Волен Сидеров и Ахмед Доган привидно се държат като врагове, но знаят добре, че кукловодите им са едни и същи.

Безспорно ДПС е най-успешната българска партия. Тя е създадена от ДС (бившите руски протежета), има подкрепата на САЩ и ЕС. Не е критикуван от Запад, че е етническа партия. ДПС контролира своите избиратели много 'демократично' все повече цигани се потурчват за да избягат от определението роми/цигани и да станат турци. За мен това е мафиотска структура. В Турция се радваха и помагаха на ДПС, и със сигурност го използват за своите си цели и пантюркски амбиции, но не е ясно до каква степен го контролират. ДПС се утвърди като етническа мафиотска организация, изключително влиятелна през последните осем години.

Населените места у нас са намалели с осемдесет и едно, но градовете са се увеличили с 18 за последните 25 години, отчита националната статистика, съобщава БНР. С милион и 400 хиляди са намалели българите, живеещи у нас за този период и сега те са 7 милиона 563 хиляди 710 души, едва една трета от тях е в селата.

От десетте града с население над 100 хиляди души преди четвърт век сега са останали седем, отпаднали са Сливен, Добрич и Шумен. Това, което се случва с България, е четвърта национална катастрофа, ние пребиваваме в такава четвърта национална катастрофа. Тя може би е най-тежката в цялата ни история, такава демографска катастрофа България не е имало през нито един период от историята ни, през нито едно робство, владичество, война или междуособица. Нация без население се превръща в просто територия, която ще бъде заета от други народи. Решението е просто, нарича се Демографска реформа. Може да се гласува от обикновено НС. Реформата я знаят всички политици, но никой не иска да я приложи, защото никой не се интересува от националните интереси на България. Демографската реформа е важна, но не и за политиците - http://todor.vetsov.com/2015/01/blog-post.html

България е най-бедната страна в ЕС, държавата с най-голям демографски отлив, защото 25 години се управлява от от функционери на бившата БКП и бившата ДС, те са във властта, а трябва да са в затворите. България след промените попадна в западна сфера на влияние, но това не промени нищо. За САЩ и ЕС ние сме пазар, плодородни територии и население което трябва да се обезсили, държава която трябва да се държи в контролирана мизерия и корумпирани управляващи. Всички промени от НРБ към РБ се извършиха от Държавна сигурност, управляваше ни ДС, за да може от най-големите комунисти да се трансформират в най-крупните капиталисти, с благословията на западните държави.

Ние, гражданите на България, платихме цената на тази трансформация, наречена "безкръвен преход" и те продължават да крадат от нас.
 ”Тоз, който ни освободи, той ще да ни и пороби
 /Фраза на З. Стоянов, фалшиво преписвана на В. Левски/
Такова е освобождението на България от Турско и Съветско робство - знаете кой ни освободи от "братушките". Нищо в нашата страна не се случва без благословията на "освободителя" - САЩ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар