Търсене в този блог

1 май 2015 г.

Фили и форбиХората в България, още селд Освобожднието, са резделни на два лагера - русофоби и русофили. Днес русофобите са приятели на САЩ, а русофилите на Русия или поне така си мислят. Истината е, че Великите сили имат една и съща цел - "Разделяй и валдей" и позват бъгарските фили и фоби за реализиране на своите цели. 

Общо взето руските медии свободно говорят за грешките на западняците, а те на свой ред - за грешките на руснаците. И така като човек чете медии от двата лагера, си сглобява по-пълна картина, жалко, че малко имат желание да ползват сивото си вещество и следят само едните медии.

За съжаление в България сме под щатската информационна шапка, както и всички остани държави в ЕС. Но ако погледем реално ще видим, че огромните капитали на американските корпорации и политици са вложени във военно-промишления комплекс на САЩ и ако няма воини по света, терористични заплахи, конфликти и военни заплахи - тази промишленост няма да бълва милиарди. 

Във Facebook има постоянни "фоби", ако са платени - добре, но може и да заблудени ентусиасти, които мразят всичко руско или американско и не могат да направят елементарна разлика между гражданите и техните управляващи. За този тип хора, ние трябва да имаме черно бяло мислене - или сме със САЩ или с Русия, няма други цветове, те са черно-бели хора. За тези "фоби не можеш да харесваш руска култура и американски джаз. Те не правят разлика между хората, правителствата, олигарсите, корпорациите и обобщават всичко под общ знаменател. Щом е руснак, той е като Путин и е виновен за всички световни злини, щом е американец, той е русофоб. 

От друга страна българите винаги обвиняваме за нашите грешки другите, за периода на Бай-Тошовата диктатура обвиняваме СССР и най-вече комунизма и то руския комунизъм, Русия, а оттам и руснаците. От къде се появяват тези комунисти-болшевики. Яснa e идеологията на Карл Маркс - немски евреин, но как пробива в Русия, как се появаява т.нар. болшевики СССР - някой знае ли? Е... не е лошо да се образовате, да помислите. Eто тук съм Ви извадил малко интересни факти, авторите са група историци - западни и руски, за да не ме упрекнете в едностранно тълкуване на историята, но все пак това са сухи факти: http://todor.vetsov.com/2015/05/20.html

Ако някой Ви каже, че сте трол, фил или фоб или нещо подобно, това е индикация, че възможността срещу Вас да има платен писар е над 90%, затова само се усмихнете, защ
ото едно малко и неразвито мозъче (както и развито, но "подплатено") не може да приеме, че има хора анти-болшевики (анти-"комунисти"), дори десни, които във същото време са и русофили и запднофили.

За мен лично Филството е въпрос на ценностна система, а Фобството на диагноза!


Западнофобите и Русофобите са еднакво опасни, ако не обичат България ("българофили"). Двата лагера целят разделение на нацията и унищожаване на българщината, давата лаггера "фоби" просто имат различни господари, но една цел.

Няма коментари:

Публикуване на коментар